torsdag 8 september 2016

Anna och Heidi goes fjällvandring!

Ikväll klockan 22.00 sitter vi på ett tåg mot Duved. Eller ligger, kanske är mer korrekt, för det är ett nattåg. Då börjar vårt gemensamma äventyr med fjällvandring. Det preliminära målet är att vandra från Storulvån till Sylarna och sedan ta någon dagstur där och sedan vandra tillbaka mot Storulvån igen. Så delar av Jämtlandstriangeln, helt enkelt.

Från första början hade vi tänkt vandra hela triangeln, men eftersom vi tog tid på oss med bokningen, slutade det med att de ordinarie bäddarna verkar vara slut på samtliga fjällstationer längs Jämtlandstriangeln. Spännande. Så vi får väl se om vi får trängas på nödmadrasser i någon korridor med en massa andra vandrare, eller om vi lyckas få en (eller helst två) bäddplatser. Vi tog beslutet att stanna en extra natt vid Sylarna, eftersom vi ändå skulle missa den beryktade middagen på Blåhammaren.

Vi har med oss ca 10-12 kg packning. Det mesta är mat och snacks. Och sprit. Till köket alltså. Så vi räknar med att packningen ska bli lättare ju mer vi går...

Packat och klart!

Vi fokuserar på lyxvandring, så det blir kokkaffe!
Och så något gott till kaffet!
Så nu hoppas vi att vädret blir någorlunda bra och att tågen går utan strul.
En fjällvandringsrapport kommer troligtvis någon gång under nästa vecka. Ni som har instagram kommer nog att kunna se en hel del bilder via @tjejensomhatadegympa samt via våra privata instagram @zachelie och @anna_lundqvist1982.

Trevlig helg på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar