måndag 18 januari 2016

Våra Instagramfavoriter

När motivationen och inspirationen inte finns där kan det ibland vara peppande med nya favoriter i Instagramflödet. Vi tänkte tipsa om några av våra favoriter.

Adrienelouise Yoga with Adriene från Youtube.

The bike ramble Svenska Fredrika Ek som solocyklar jorden runt. En resa hon räknar med ska ta ca tre år.

Flytta gränser Helena är som oss en helt vanlig tjej som har upptäckt det här med både löpning och cykel som vuxen. Hon har dock tagit det hela till en högre nivå och har klarat av både det ena och det andra. Flera Vätternrundor, marathon, Vasaloppets Öppet spår och en hel del annat. Massor av härliga mtb-bilder i hennes flöde!

Deliciously Stella Massor av humor och en skön inställning till sånt som anses nyttigt. Man ska må bra i själen också, inte bara i kroppen!

Katta Kvack Bloggare sen tidernas begynnelse (eller näst intill), småbarnsmamma och i Annas ögon The Queen of Kettlebells. Om hon börjar svinga såna så är det Kattas fel! Sprungit Tough Viking och tränat boxning för Åsa Sandell bl a. Och hon dricker julmust, äter glass och chips som vilken vanlig dödlig som helst.

Salomon Running Sweden Inspiration för traillöpning. Fantastiskt vackra och inspirerande bilder från runt om i världen.

Tinaemelie Emelie Forsberg. En av världens bästa kvinnliga löpare inom skyrunning och bergslöpning. Hon har vunnit flera fjäll- och bergslopp, VM- och EM-titlar sedan hon började tävla på elitnivå 2012. Emelie springer alltid med ett leende, oavsett om distansen "bara" är ett marathon, eller en ultra på 80 eller 110km.

Aron Anderson Trots att Aron sitter i rullstol, hindrar det honom inte från att göra saker som de flesta av oss inte ens skulle kunna tänka oss. Eller vad sägs om att simma över Ålands hav med bara armkraft? Eller bestiga Kebnekaise med rullstol? Aron har också genomfört En Svensk Klassiker på under 24h. Just nu håller han på med att bestiga Kilimanjaro. Aron är också ambassadör för Barncancerfonden.

Årstiderna Levererar ekologisk mat direkt hem till dörren. Främst olika sorters frukt- och grönsakslådor, men även middagslådor (typ som matkassar med recept), kött, fisk, ägg, mjöl, ost, kaffe och te för att nämna lite av utbudet. Till jul kan man också beställa ekologisk skinka och kalkon. Bra! Vi båda har beställt deras lådor i flera år nu. På deras Instagramsida finns mycket inspiration och recept. 

Raw Vegan Blonde Gör otroligt snygga mönster med frukt och grönsaker. Går inte att beskriva, måste ses själv!

Är ni nyfikna på vad vi sysslar med när vi inte bloggar, så får ni självklart kika in på våra sidor också:Vi vill gärna ha fler tips! Vilka är era favoriter?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar