söndag 7 februari 2016

Utmana dig själv!

Nu har vi bloggat i ungefär en månad. (Hurra för det!) Vi har sprungit i snö, vi har ätit/druckit roliga geggor, vi går längtat oss blå (nåja, Anna i alla fall) efter att cykelsäsongen ska ta fart.
Vi känner båda att 2016 är året då vi vill utmana oss själva på en lagom nivå. Gå ett eller ett par steg utanför vår vanliga comfort zone och våga testa nya grejer.
Heidi planerar att springa halvmara-distansen för första gången. Anna överväger att överhuvudtaget springa ett lopp. (Kanske ska hon lyckas få ut Heidi ett par mil på cykel i gengäld? När en mountainbike är införskaffad så vi kan köra tillsammans.)

Eftersom 2016 är utmaningarnas år så tänkte vi ta det vidare till bloggen också. Kanske kan vi inspirera någon läsare att haka på?

Varje söndag lägger vi upp en liten utmaning här. Inga stora komplicerade saker, utan de allra flesta ska vara genomförbara för vem som helst. Inget bungy jump, ingen bergsbestigning och inga överdrivna träningsutmaningar. I det fall det handlar om enklare övningar, väljer man själv hur tufft det ska vara. Ibland har det att göra med träning, ibland sånt man stoppar i munnen, ibland välbefinnande i största allmänhet, till exempel. Det kan också vara något man ska göra under flera dagar under veckan eller något som bara ska göras en eller ett par gånger.
Varje vecka redovisar vi själva här i bloggen hur det har gått för oss, och om någon är med på utmaningen vore det jättekul att få veta hur det gått!

Vår första utmaning blir att testa ett nytt recept. Laga eller baka något du inte testat förr.
Kommentera gärna här om ni testar, eller visa på instagram under #tjejensomhatadegympautmaning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar